Emma Corrin: “Miu Miu kendini fazla ciddiye almıyor, bu yüzden hayranıyım”

19 Ağustos 2025 MagazinStar

Emma Corrin: “Miu Miu kendini fazla ciddiye almıyor, bu yüzden hayranıyım”

Ünlü oyuncu Emma Corrin, MagazinStar’a verdiği özel röportajda hem yeni rolünü hem de Miu Miu ile yıllardır süren yakın işbirliğini anlattı. Corrin, markanın yeni parfümü Miutine Eau de Parfum’ün yüzü oldu.

Jane Austen’in ölümsüz eseri Aşk ve Gurur’daki Elizabeth Bennet karakterini canlandırmaya hazırlanan Corrin, Bennet’in “bağımsız ve kendi kurallarını koyan bir kadın” olduğunu söylüyor. Oyuncuya göre bu ruh, Miu Miu’nun yeni kokusu Miutine ile birebir örtüşüyor.

“Koku, anılarla çok bağlı”

Corrin, kokuların hayatında özel bir yeri olduğunu belirtiyor:

“Bence kokular en çok insanlarla ilgili. Arkadaşlarının kullandığı parfümler, sokakta o kokuyu duyunca onları hatırlatıyor. Ayrıca doğa kokuları da çok önemli, sabah erken çıktığında havadaki çiğ kokusu bana hep nostalji hissettirir.”

“Miu Miu eğlenceli ve samimi”

Ünlü oyuncu, yıllardır defilelerde ve kampanyalarda yer aldığı Miu Miu markasını “aile gibi” tanımlıyor:

“Onlar özgünlüğün ve bireyselliğin savunucusu. Çok lüks bir markanın bu kadar samimi ve eğlenceli olması nadir görülen bir şey. Kendilerini fazla ciddiye almamaları çok hoşuma gidiyor.”

Yeni film ve yeni koku

Emma Corrin, şu sıralar Aşk ve Gurur’un yeni uyarlamasında Elizabeth Bennet rolü için kamera karşısına geçiyor. Aynı dönemde Miutine kampanyasında yer alan oyuncu, bu deneyimi de keyifle anlatıyor:

“Kampanya çekimleri çok farklı ve eğlenceliydi. Miu Miu’nun ruhunu yansıtan yaratıcı bir ekiple çalıştım. Bu projeyle parfüm dünyasına adım atmak benim için harika bir tecrübeydi.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir