#Dedikodu #Genel

Meryem Uzerli, Reklam Ücretini İkiye Katladı: Paraya Doyamıyor!

Meryem Uzerli, Reklam Ücretini İkiye Katladı: Paraya Doyamıyor!

Son zamanlarda sıkça adından söz ettiren Meryem Uzerli, reklam ücretlerinde büyük bir değişikliğe gitti. Uzerli’nin talep ettiği ücret, adeta dudak uçuklatıyor! İki kızı Lara ve Lily Koi için Berlin ve İstanbul arasında mekik dokuyan Uzerli, markalardan talep ettiği reklam ücretini ikiye katladı.

Yurt dışında katıldığı büyük organizasyonlar ve Türkiye’deki programlarla sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu, daha önce reklam için 10 milyon lira talep ederken, yeni yılla birlikte bu rakamı 20 milyon liraya çıkardı. Ayrıca Uzerli, yeni sezon dizi anlaşmalarında da bölüm başı ücretinde değişikliğe gitti.

Kısa süre sonra yeniden İstanbul’a dönecek olan Uzerli, yeni sezonda hem dizi hem de reklamlarda oynayarak izleyici karşısına çıkacak. İşte ünlü oyuncunun alacağı dudak uçuklatan ücret… Uzerli, yeni yılla birlikte 20 milyon liradan kapıyı açtı ve yeni sezon dizi anlaşmalarında da bölüm başı ücretinde değişikliğe gitti. Daha yüksek bir ücret talep eden başarılı oyuncu, gelen dizi ve reklam tekliflerini değerlendirmeye aldı. Bu durum, Uzerli’nin kariyerinde yeni bir sayfa açıyor gibi görünüyor.

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir