#Dedikodu

Şeyma Subaşı’nın Yeni Aşk İddialarına Sert Yanıt: “Kimseyle Alakam Yok!”

Seyma-Subas

Sosyal medya fenomeni ve televizyon yıldızı Şeyma Subaşı, son zamanlarda adı Formula E CEO’su Alejandro Agag ile anılan bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Ancak Subaşı, bu iddialara karşı sessizliğini bozarak, özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Subaşı, “Boşandığımdan beri, dört aydır -belki daha fazla- kimsenin elini bile tutmadım, flörtleşmedim, konuşmuyorum. Kimseyle alakam yok.” ifadelerini kullanarak, iddiaları kesin bir dille reddetti. Kendisi hakkında çıkan haberlerin doğru olmadığını belirten Subaşı, “Biliyorum, bekar olduğum için adımı herkesle yazacaksınız şu anda. Galiba kızların hiç normal erkek arkadaşı olamıyor! Ya da bir yerlere gitmek için bir şey yaşamaları gerekiyor falan. Bende tam tersi.” diyerek, magazin dünyasının bu tür haberlere olan ilgisini eleştirdi.

Subaşı, bu tür haberlerin gereksiz olduğunu belirterek, “Evet, internet ve magazin dünyasının bir parçasıyım; fakat dünya gündeminde daha önemli ve ilgi çekici konular var. Lütfen bu tür haberler yerine dünyada gerçekten önemli olan olaylara odaklanalım.” dedi. Kendisi hakkında haber yapmak isteyenlere de seslenen Subaşı, “Ancak eğer hâlâ benim hakkımda haber yapmak istiyorsanız, son dört aydır kimseyle flört etmediğim veya ilgi göstermediğim gibi doğru bilgileri kullanabilirsiniz” mesajını verdi.

Öte yandan, Subaşı’nın eski eşi Acun Ilıcalı ile olan sekiz yıllık beraberliği 2017 yılında evlilikle taçlandırılmış, ancak çift 14 ay sonra boşanmıştı. Çiftin Melisa adında bir kızları bulunuyor.

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir