#Dizi #Genel

Taş Kağıt Makas’ın Çekimlerine Başlandı!

Bu sezonun popüler dizileriyle adını duyuran Kanal D, henüz yayınlanmamış yeni dizilerini de ardı ardına açıklayarak izleyicileri meraklandırdı. Son olarak, kadrosuyla dikkat çeken ‘Taş Kağıt Makas’ adlı yeni projesinin okuma provasıyla gündeme gelen kanalın, yeni bir oyuncuyla anlaştığı öğrenildi. Bu oyuncunun, kanalın reyting rekorları kıran dizisi Yargı’dan yeni ayrılmış olması, izleyicileri şaşırttı.

Geçen haftalarda okuma provasıyla gündeme gelen yeni dizi Taş Kağıt Makas’ın çekimlerine başlandı. MF Yapım tarafından çekilen yeni dizi, merakla beklenirken, projeye yeni bir ismin daha katıldığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizilerinden Yargı’da ‘Metin Amir’ karakterini canlandıran ve son bölümde şehit olarak kadrodan ayrılan Hüseyin Avni Danyal, Taş Kağıt Makas yapımcılarıyla anlaştı.

TAŞ KAĞIT MAKAS HAKKINDA SON GELİŞMELER

Taş Kağıt Makas’ta, Ekin Koç’un canlandıracağı Umut karakterinin olağanüstü hafıza yeteneği ele alınacak. Dizide Serra Arıtürk ‘Alev’, Ozan Güven ‘Harun’, Burak Yörük ise ‘Fecir’ karakterlerini canlandıracak.

Alev, son derece kararlı bir karakter olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Fecir ise, durdurulamaz bir sosyopat olarak izleyicileri etkileyecek. Senaryosunu Uğur Güneş’in yazdığı, Yusuf Pirhasan’ın yönettiği ve çekimleri devam eden Taş Kağıt Makas, yakın zamanda Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir